GAZİANTEP ŞAHİNBEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

-Başvurular sadece E-devlet üzerinden alınacaktır.

-Mezun olmayan adaylar başvuru yapamaz. 

-Başvurular 18.08.2021 tarihi itibari ile alınmaya başlanacak, yıl boyunca başvuru yapılabilecektir. Ancak ilk aşamada yapılan başvuruların listesi alınacak ve öncelikli değerlendirilecektir. İhtiyaç halinde sistem üzerinden yeni listeler alınacaktır.

  -İlk aşama başvurularının listeleri 18.08.2021 Çarşamba günü başlayıp, 31.08.2021 Salı günü saat 24:00'a kadar başvuru yapanlar arasından alınacaktır.

-18.08.2021  tarihinden önce yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır ve sistemden silinecektir.  (18.08.2021 tarihinden önce başvuru yapmış olan adayların, bu tarih itibariyle başvurularını yenilemeleri gerekecektir. Tüm sorumluluk kişiye aittir.)

-Görevlendirmeler KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

-Branş bazında sıralamalar KPSS (p121, p120 ve p10) puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. KPSS' ye girmeyen adaylar da başvuru yapabilecektir.

-Üniversitelerin tüm fakültelerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilirler; ancak Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi (Formasyonlu) mezunlar öncelikli değerlendirilecektir.

-Öncelik durumda sıkıntı yaşanmaması adına; KPSS puanı, öğrenim bilgileri, formasyon bilgileri sisteme eksiksiz girilmelidir.

-Görevlendirilecek erkek adayların 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

-Dönem başı itibari ile görevlendirilen adaylar SMS ile bilgilendirilecektir. Belirtilen gün ve saatte, istenilen evraklarla birlikte görevlendirme için gelmeyen adaylara tekrar dönüş yapılmayacaktır.

TERCİH YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

-Adayların birinci tercihlerini mezun oldukları programa uygun olan branşta yapmaları zorunludur.

-Görevlendirmelerde adayın öncelikli ilçe tercihi dikkate alınacaktır. (Örneğin ilk tercihinde farklı bir ilçe seçen aday Şahinbey ilçesinde listeye alınmaz.)

-Adaylar birden fazla tercih yapacaksa, mümkün olduğunca mezun olunan programa uygun branşların tercih edilmesi gerekir.

Göreve Çağırılan Adaylardan İstenilecek Evraklar

            -Diploma Aslı ve Fotokopisi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilir.)

            -Formasyon Aslı ve Fotokopisi

            -Kimlik Fotokopisi

            -Adli Sicil Kaydı

            -Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylardan)

            -Görevlendirme yapılan okullara gitmek istemeyen adaylar, yıl içerisinde yeniden görevlendirilmeyecektir.

 

Kolejtepe Mahallesi Yeşil Cami Caddesi Kaymakamlık Binası Yanı Şahinbey / Gaziantep - (342) 280 29 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.