GAZİANTEP ŞAHİNBEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

-Başvurular sadece E-devlet üzerinden alınacaktır.

-Mezun durumda olmayan (Üniversite Son Sınıf Öğrencisi) adaylar başvuru yapamaz. 

-Başvurular 29.08.2019 tarihi itibari ile alınmaya başlanacak, yıl boyunca başvuru yapılabilecektir. Ancak ilk aşamada yapılan başvuruların listesi alınacak ve öncelikli değerlendirilecektir. İhtiyaç halinde sistem üzerinden yeni listeler alınacaktır.

  -İlk aşama başvurularının listeleri 30.08.2019 Cuma günü başlayıp, 04.09.2019 Çarşamba günü saat 24:00'a kadar başvuru yapanlar arasından alınacaktır.

-30.08.2019  tarihinden önce yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.  (30.08.2019 tarihinden önce başvuru yapmış olan adayların, bu tarih itibariyle başvurularını yenilemeleri gerekecektir.)

-Görevlendirmeler KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

-KPSS' ye girmeyen adaylar da başvuru yapabilecektir; ancak başvuru yapan adaylar içerisinde öncelik E-devlet sistemi üzerinden seçilip kaydedilen KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

-Üniversitelerin tüm fakültelerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilirler; ancak Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi (Formasyonlu) mezunlar öncelikli değerlendirilecektir.

-Öncelik durumda sıkıntı yaşanmaması adına öğrenim durumuna göre bilgiler sisteme eksiksiz girilecektir.

-Görevlendirilecek erkek adayların 2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

-Dönem başı itibari ile görevlendirilen adaylar SMS ile bilgilendirilecektir. Belirtilen gün ve saatte, istenilen evraklarla birlikte görevlendirme için gelmeyen adaylara tekrar dönüş yapılmayacaktır.

İstenilen Evraklar

            -Diploma Aslı ve Fotokpisi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilir.)

            -Formasyon Aslı ve Fotokopisi

            -Kimlik Fotokopisi

            -Adli Sicil Kaydı

            -Askerlik Durum Belgesi

-Görevlendirme yapılan okullara gitmek istemeyen adaylar, yıl içerisinde yeniden görevlendirilmeyecektir.

TERCİH YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

-Adayların birinci tercihlerini mezun oldukları programa uygun olan branşta yapmaları zorunludur.

-Görevlendirmelerde adayın öncelikli ilçe tercihi dikkate alınacaktır. (Örneğin ilk tercihinde farklı bir ilçe seçen aday Şahinbey ilçesinde listeye alınmaz.)

-Adaylar birden fazla tercih yapacaksa, mümkün olduğunca mezun olunan programa uygun branşların tercih edilmesi gerekir.

Kolejtepe Mahallesi Yeşil Cami Caddesi Kaymakamlık Binası Yanı Şahinbey / Gaziantep - (342) 280 29 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.